ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Μagnificent Four και το ράλι της Πειραιώς, η έκπληξη Πολυχρονόπουλου, η νέα εξαγορά Ταμβακάκη, που επενδύει η Μαρτίνου, γιατί όλοι στην κυβέρνηση κάνουν business με τον άγνωστο Σταυρούλια και ο ψυχίατρος του Μπουτσικάκη των ΕΑΣ
Στη δημοσιότητα δόθηκε από ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου το βίντεο που αποτυπώνει καρέ-καρέ την επίθεση της ομάδας Ρουβίκωνας στα γραφεία της Novartis στη Μεταμόρφωση.
Στο βίντεο που έχει διάρκεια 1.19″ διακρίνονται τα μέλη της οργάνωσης να φθάνουν έξω από τα γραφεία της εταιρείας. Στο οπτικοακουστικό υλικό καταγράφεται η επίθεσή τους με βαριοπούλες και μπογιές αλλά και η αποχώρηση τους μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού.
Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Novartis Hellas, έγινε ουσιαστικά στη σκιά του σκανδάλου που απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα.
Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε ο Ρουβίκωνας, μέσω μακροσκελέστατου κειμένου που αναρτήθηκε στην ίδια ιστοσελίδα.
Το μεσημέρι της Κυριακής η Novartis εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ανησυχία της για την επίθεση.
H ανακοίνωση μεταξύ άλλων ανέφερε:
Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την επίθεση που έγινε σήμερα στις 6 πμ. στα γραφεία της Novartis Hellas στη Μεταμόρφωση Αττικής.
Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης παρά μόνο υλικές ζημιές τις οποίες δεν έχουμε αποτιμήσει ακόμη πλήρως.
H Novartis καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή καταστροφικής πράξης. Απευθύνουμε έκκληση στις ελληνικές Αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων μας, η προστασία των οποίων είναι προτεραιότητά μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Novartis: «Eίμαστε ανήσυχοι μετά την επίθεση στα γραφεία μας»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένορκη διοικητική εξέταση στο Σισμανόγλειο για τον θάνατο του Αλέκου Λάλου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα μάχη με τους θεσμούς – Σφίγγει ο κλοιός για τα 88 προαπαιτούμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ΕΕ έτοιμη να αναστείλει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ, λόγω της νέας απειλής του Τραμπ για επιβολή δασμών
- Clawback: Αδιάλλακτος ο Ά. Γεωργιάδης – Στον «χορό των πιέσεων» η Κ. Γκίλφοϊλ
- Η απόλυτη φαντασίωση: Μπορείς να οδηγήσεις μια Safari Porsche στην Αφρική;
- Παντελής Μπουκάλας: «Αυτοθεωρούμαστε περιούσιος λαός»