• Πολιτική

    Novartis: «Eίμαστε ανήσυχοι μετά την επίθεση στα γραφεία μας»

    • NewsRoom


    Με μια ανακοίνωση, η Novartis εκφράζει ανησυχία για την επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία της στη Μεταμόρφωση από την ομάδα Ρουβίκωνας.

    Η ανακοίνωση αναφέρει:

    Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την επίθεση που έγινε σήμερα στις 6 πμ. στα γραφεία της Novartis Hellas στη Μεταμόρφωση Αττικής.

    Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης παρά μόνο υλικές ζημιές τις οποίες δεν έχουμε αποτιμήσει ακόμη πλήρως.

    H Novartis καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή καταστροφικής πράξης. Απευθύνουμε έκκληση στις ελληνικές Αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων μας, η προστασία των οποίων είναι προτεραιότητά μας.

    Η παροχή του ασφαλέστερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος είναι δέσμευση της Novartis στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.

    Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στη Μεταμόρφωση. Οι δράστες έσπασαν τις τζαμαρίες και πέταξαν κόκκινες μπογιές στην κεντρική είσοδο των γραφείων της εταιρείας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στα γραφεία της Novartis (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Li Shufu: Ποιος είναι ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος που έβαλε στο στόχαστρο την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Μαθήματα επενδύσεων από τον Warren Buffett: Τι αναφέρει στην επιστολή προς τους μετόχους της Berkshire



    ΣΧΟΛΙΑ