ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για την ενεργειακή κρίση, για τις πιθανές αυξήσεις στα διόδια αλλά και τι θα γίνει με τα εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
«Δεν πρόκειται να δούμε αυξήσεις στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς» διαβεβαίωσε ο κ. Καραμανλής.
Σχετικά με τις αυξήσεις στα διόδια ο κ. Καραμανλής είπε ότι πρόκειται για ανατιμήσεις τιμαριθμικές, πάρα πολύ μικρές που προσαρμόζονται ανάλογα με τον πληθωρισμό.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα με το βλέμμα ξανά στη Μέση Ανατολή – Άνοδος 0,38% για τον DAX
- BriQ Properties: Αύξηση κερδών +21,3% το α’ τρίμηνο 2026, στα 3,58 εκατ. ευρώ
- ΔΥΠΑ: Ξεκινούν την Τετάρτη οι αιτήσεις για τις 70.000 επιταγές παιδικών κατασκηνώσεων
- Euronext: Άλμα 15,3% στα έσοδα στο α’ τρίμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.