• Πολιτική

    Καυστική ανάρτηση Πατέλη για Κασσελάκη: Για όσους δεν έχουν χρήματα να ανακαινίζουν live το σπίτι τους στο Κολωνάκι…

    • NewsRoom
    Αλέξης Πατέλης - Στέφανος Κασσελάκης

    Αλέξης Πατέλης – Στέφανος Κασσελάκης


    Mε μία αιχμηρή ανάρτηση, ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ενημερώνει τους πολίτες που δεν είναι… Στέφανος Κασσελάκης -και κατά συνέπεια δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα για την ανακαίνιση του σπιστιού τους- για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω-Νοικιάζω» που προσφέρει τη σχετική δυνατότητα.

    «Και για όσους δεν είναι ο κ. Κασσελάκης να έχουν χρήματα να ανακαινίζουν το σπίτι τους στο Κολωνάκι λάιβ στην τηλεόραση, χθες άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα “Ανακαινίζω-Νοικιάζω”. Επιδότηση 40% για έξοδα μέχρι 10.000 και προκαταβολή 50%. Για να πέσουν & άλλα σπίτια στην αγορά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Πατέλης.

    Η ανάρτηση του Αλέξη Πατέλη:

    Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί χθες, η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στον Νίκο Ευαγγελάτο.

    Ο κ. Κασσελάκης υποδέχτηκε τον δημοσιογράφο στο νέο του σπίτι στο Κολωνάκι, ενημερώνοντάς τον για το υπέρογκο ποσό που το αγόρασε (1,8 εκα. ευρώ) και για τη ζωή που ευελπιστεί να έχει σε αυτό.

    «Δεν θα σκεφτόμασταν να ζήσουμε εκτός κέντρου όταν όλη μας η ζωή είναι στο κέντρο» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασελάκης στην τηλεόραση του MEGA, μέσα από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου γίνονται εργασίες ανακαίνισης.

    Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη διαμόρφωση και διακόσμηση των χώρων του ευρύχωρου διαμερίσματος ενώ στη συζήτηση «συμμετείχε» και η σκυλίτσα του σπιτιού, η Φάρλι, η οποία γύριζε από τη χαρά της «δεξιόστροφα» όπως παρατήρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

    Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της συγκατοίκησης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάγκμπεθ και τη σκυλίτσα Φάρλι, αναμένεται τον προσεχές Ιούλη να μετακομίσουν κι επίσημα στο Κολωνάκι.

    «Δεν γύρισα στην Ελλάδα επειδή μου έδωσε κάποια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία. Οι απόδημοι δεν θέλουν να έρθουν σε μια χώρα αναξιοκρατίας. Όταν δεν παίρνεις ούτε ένα ευρώ ούτε από το κόμμα σου ούτε από τους πολίτες τότε είναι λειτούργημα η πολιτική. Έχουμε πολλά ικανά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν ήταν προβεβλημένα. Ο κόσμος εκεί έξω πονάει. Και μπορεί να έχω την τύχη να έχω ένα ακριβό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο κοστίζει 1,8 εκατομμύρια ευρώ» παραδέχθηκε ο κ. Κασσελάκης ο οποίος τόνισε ότι δούλεψε σκληρά για αυτά τα χρήματα που είναι όλα φορολογημένα.

    «Θα έχουμε μια τραπεζαρία για 10 άτομα για να υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας. Θα έχουμε το μπαρ, θα υπάρχει μια ροή μεταξύ κουζίνας και τραπεζαρίας. Ένα καθιστικό που θα είναι παρόμοιο με αυτό που έδειξες στην εκπομπή σου. Έξω θα είναι φυτά. Διακοσμούμε και οι δύο. Είναι καλύτερος από μένα στο ντιζάιν αλλά κι εγώ έχω βελτιωθεί αρκετά» αποκάλυψε στη συνέντευξή του.

    «Θέλαμε να μην χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση. Θέλαμε να είμαστε Παγκράτι, Μετς… Εδώ κάναμε λίγες αλλαγές. Θα μετακομίσουμε Ιούλιο. Ο γάμος μας είναι τέλος Αυγούστου. Εύχομαι να γίνουν όλα σύμφωνα με το σχέδιο» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

    Δείτε όσα είπε στα παρακάτω βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Γεραπετρίτης: Η στάση αρχής της Ελλάδας έχει πιστωθεί και από το Ισραήλ και από την παλαιστινιακή Αρχή

    Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης με παρακολουθούσε γιατί δεν ήθελε να εκλεγώ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

    Αγαπηδάκη: Τέσσερα κολοσσιαία ψεύδη από τον κ. Φάμελλο



    ΣΧΟΛΙΑ