• Πολιτική

    Ζουράρις: Ο Σαββίδης είναι σαν κωφάλαλος, δεν καταλαβαίνει τι του λένε – Το όπλο είναι παντός καιρού και τόπου!

    Κώστας Ζουράρις


    Θέση για τα περιστατικά στο γήπεδο της Τούμπας και τον Ιβάν Σαββίδη πήρε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και φανατικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Κώστας Ζουράρις.

    Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha Radio, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δικαιολόγησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ λέγοντας πως μπήκε στο γήπεδο επειδή απλά δεν κατάλαβε τι του έλεγαν, επειδή δεν μιλά ελληνικά.

    «Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τη γλώσσα είναι κωφάλαλος. Ο Σαββίδης ούτε καταλαβαίνει τι του λένε, ούτε μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά. Ουσιαστικά λειτουργεί ως κωφάλαλος», ανέφερε ο κ. Ζουράρις. «Είναι δυνατόν να επικυρώνει το γκολ ο διαιτητής και να μπαίνει να κάνει τι; Άρα δεν είχε καταλάβει».

    Μάλιστα, ο πρώην υφυπουργός δικαιολόγησε και την εμφάνισή του με όπλο στο γήπεδο υποστηρίζοντας πως πρέπει να τιμωρηθεί μόνο επειδή μπήκε στο γήπεδο (αν και δεν κατάλαβε τι του έλεγαν), και όχι επειδή κουβαλούσε μαζί του!

    «Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μπήκε στο γήπεδο. Το όπλο είναι παντός καιρού και παντός τόπου, γιατί είναι άμυνα. Βεβαίως, δεν πρέπει να το δείχνεις, φυσικά, όταν έχεις νόμιμη άδεια οπλοχρησίας, που φαίνεται να την έχει ο Σαββίδη. Τα γήπεδα είναι αυξημένης επικινδυνότητας τόπος. Η μόνη παράβαση και θα πρέπει να τιμωρηθεί, είναι ότι μπήκε μέσα στο γήπεδο».

    Και συνέχισε εξηγώντας τη θέση του: «Όταν λειτουργεί η αρχή της αναλογικότητος προφανώς έτσι γίνεται η ποινική δίκη πάντα. Για παράδειγμα αν σε απειλήσω με πιστολάκι νερού και επειδή είναι νύχτα εσύ δεν το βλέπεις, μπορεί να τρομάξεις και να πάθεις κάτι και να πεθάνεις, τιμωρείσαι αντιστοίχως. Ποτέ δεν εξισούται το πιστολάκι το νερένιο με το πραγματικό, δηλ ποτέ το χαρτί (σ.σ. της ταμειακής) με το τενεκεδάκι»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το περιστατικό με το όπλο (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιβάν Σαββίδης: Συγγνώμη… – Όλη η επιστολή του



    ΣΧΟΛΙΑ