• Πολιτική

  Κ. Σκρέκας-ΕΛΤΑ: «Διαφάνεια στις δημόσιες συμβάσεις – Εξοικονομούμε πόρους για το Δημόσιο και τους πολίτες»

  • NewsRoom
  Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας

  Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας


  Έως 40.000.000 ευρώ εξοικονομεί το ελληνικό Δημόσιο μετά την υπογραφή σύμβασης-πλαισίου του υπουργείου Ανάπτυξης με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

  Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, στην οποία προστίθεται ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναδείχθηκαν ανάδοχος της σύμβασης μετά από τη διεξαγωγή ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού, δυνάμει των διατάξεων του ν. 4412/2016. Η συμφωνία ύψους 82.000.000 ευρώ – συμπεριλαμβανομένων και των δικαιωμάτων προαίρεσης – προορίζεται για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δημοσίου σε ταχυδρομικές υπηρεσίες.

  Δηλώσεις

  Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας δήλωσε: «Στο υπουργείο Ανάπτυξης προχωράμε σε κεντρικοποίηση των δημοσίων συμβάσεων και προμηθειών, που διασφαλίζει διαφάνεια, ευελιξία και λογοδοσία,

  αλλά και εξοικονομεί πόρους για τον Έλληνα φορολογούμενο. Στόχος της κυβέρνησής μας είναι η συνεχής και σταθερή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες τους και στις απαιτήσεις της εποχής μας».

  Ο CEO των ΕΛΤΑ, Γρηγόρης Σκλήκας, δήλωσε: «Η συνέχιση του σημαντικού έργου ταχυδρομικών υπηρεσιών του Δημοσίου, ήταν ένα στοίχημα για τα ΕΛΤΑ. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις χαμηλότερου κόστους, στηριζόμενοι στον εξελισσόμενο μετασχηματισμό και αποτελεσματικότερη οργάνωση των ΕΛΤΑ».

  Διαβάστε επίσης:

  Ανάλυση ΤτΕ: Οι αγορές αναβάθμισαν τη χώρα πριν από τους οίκους

  Μητσοτάκης από τη Ρόδο: Η κυβέρνηση δίνει συντονισμένο αγώνα για μια ισχυρή οικονομία και κοινωνία

  Ηράκλειο: Κακουργηματική δίωξη σε 13χρονο για πορνογραφία ανηλίκων  ΣΧΟΛΙΑ