• Πολιτική

    Μητσοτάκης από τη Ρόδο: Η κυβέρνηση δίνει συντονισμένο αγώνα για μια ισχυρή οικονομία και κοινωνία

    • NewsRoom

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο


    Επίσκεψη στο κέντρο της Ρόδου όπου τον ανέμεναν αρκετά στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τον συντονισμένο αγώνα που δίνει η κυβέρνηση, χτίζοντας “λιθαράκι προς λιθαράκι” όπως είπε χαρακτηριστικά, μια ισχυρή οικονομία και κοινωνία, χτίζοντας μία ισχυρή Ελλάδα.

    Μητσοτάκης: Στις ευρωεκλογές δεν θα πρέπει να ισχύσει η νοοτροπία της χαλαρής ψήφου

    Ο πρωθυπουργός επιστρέφοντας από την Τήλο, όπου επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Δημαρχείο του νησιού, το Κέντρο Κυκλικής Οικονομίας της Τήλου και το Μεγάλο Χωριό, επισήμανε αρκετές φορές στην ομιλία του, ότι στις ευρωεκλογές δεν θα πρέπει να ισχύσει η νοοτροπία της “χαλαρής” ψήφου και ότι η χώρα μας θα πρέπει να έχει ισχυρή και σοβαρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ανάλογα να μπορεί να διεκδικήσει προς όφελος της κοινωνίας.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε όλους τους Δωδεκανήσιους και τις Δωδεκανήσιες για το υψηλό το ποσοστό που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία στις περασμένες εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ψήφο τιμής σε ό,τι αφορά τον ίδιο και το κόμμα, ενώ σημείωσε ότι το ποσοστό αυτό φανερώνει εκτός των άλλων την ανταπόκριση των κατοίκων των νησιών μας στο έργο της κυβέρνησης.

    Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, τον οποίο ο πρωθυπουργός εκθείασε στην ομιλία του για τις ικανότητες και το έργο του, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό της χώρας ως τον αληθινό και πραγματικό μεταρρυθμιστή όλων των επιτυχιών που επιτεύχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας.

    Αργότερα, στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο φόρουμ «EU Tourism: Resilience in the Era of the Climate Crisis» σε ξενοδοχείο του νησιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Δημοσκόπηση ALCO: Στο 25,6% η ΝΔ, στο 12,3% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 11,4% το ΠΑΣΟΚ

    Μητσοτάκης από Τήλο: Αποδίδουμε μεγάλη σημασία σε καινοτόμα έργα που κάνουν την κυκλική οικονομία πράξη

    Κεχαγιά: Αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Δεξιά του Μητσοτάκη και η κυβέρνηση της ΝΔ



    ΣΧΟΛΙΑ