• Πολιτική

    Κ. Μητσοτάκης: “Μια νέα σελίδα ξεκινάει για τη ΝΔ στα καινούργια μας γραφεία”

    • NewsRoom
    Κ. Μητσοτάκης

    Κ. Μητσοτάκης. Πρόεδρος ΝΔ


    “Ποδαρικό” έκανε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από σήμερα θα στεγάζεται στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, αφού εγκαταστάθηκε επισήμως, μετά την ολοκλήρωση της μετακόμισης από τη λεωφόρο Συγγρού.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού έφτασε νωρίς το πρωί στα νέα γραφεία, μίλησε για μια νέα σελίδα στην ιστορία του κόμματος. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι “μία νέα σελίδα ξεκινάει για τη ΝΔ στα καινούργια μας γραφεία, στην όμορφη περιοχή του Μοσχάτου” ενώ, συνέχισε λέγοντας ότι “βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, τη ΝΔ, μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και τη χώρα” θέτοντας έτσι μια μικρή προεκλογική δέσμευση. Τέλος ευχήθηκε τα νέα γραφεία της ΝΔ “να είναι τυχερά και καλορίζικα και να οδηγήσουν τη ΝΔ σε νέο κύκλο”.

    ΝΔ

    Σημείωσε ακόμη πως η έναρξη λειτουργίας του νέου κτηρίου στο Μοσχάτο σηματοδοτεί και το ξεκίνημα μιας νέας πορείας για τη ΝΔ, ενώ δήλωσε ότι η κίνηση αυτή αποτελούσε μία δέσμευσή του, πριν εκλεγεί και ότι κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του και πρόσθεσε ότι “τακτοποιεί τα του οίκου του ώστε να μπορεί να τακτοποιήσει και τα της χώρας”. Ευχήθηκε δε να είναι τα νέα γραφεία του κόμματος τυχερά και σε ερώτηση για το εάν βλέπει πρόωρες εκλογές, απάντησε ότι “αυτά θα τα πούμε αργότερα”. Ενώ υπενθύμισε ότι η εγκατάσταση στο νέο κτίριο έγινε πράξη, η προεκλογική του δέσμευση, για μετακόμιση της ΝΔ από το πολυδάπανο κτίριο στη Συγγρού.

    Κ. Μητσοτάκης

     

    Μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ενημερώνοντας τους φίλους του για την επίσκεψη του, γράφοντας ότι “ξεκινάμε! Καλημέρα από τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας!”

    Κ. Μητσοτάκης

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/ola-etima-gia-ton-diagonismo-gia-tis-tileoptikes-adies/68081

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/ine-dinaton-ipa-lene-oti-o-dimas-ine-o-kaliteros-arsivaristas-tou-planiti/68053

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/ine-ligo-arga-gia-dakria-gia-tin-egina/68061

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ