• Πολιτική

    Εισηγήθηκε αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ o Στ. Θεοδωράκης

    Θεοδωράκης Ποτάμι

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης


    Στην κλειστή κρίσιμη συνεδρίαση της  Μεγάλης Συνάντησης Αντιπροσώπων του Ποταμιού, στο Μέγαρο Μουσικής, ο Σταύρος Θεοδωράκης εισηγήθηκε στα στελέχη του Ποταμιού στην ομιλία του την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με πληφορορίες του ΑΠΕ.

    Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι ο αρχικός του στόχος που ήταν να διευρυνθούν οι δυνάμεις στο Κίνημα Αλλαγής δεν επετεύχθη και ως εκ τούτου θεωρεί ότι η ενδεδειγμένη λύση αυτήν τη στιγμή είναι να χωρίσουν οι δρόμοι με το Κίνημα Αλλαγής.

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού, εξήγγειλε συνέδριο του κόμματος από τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να αποφασισθεί η περαιτέρω αυτόνομη πορεία του. Παράλληλα, διέψευσε σενάρια ότι έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας είτε με τη Νέα Δημοκρατία, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ακολουθούν οι ομιλίες βουλευτών, ευρωβουλευτών και στελεχών, ενώ το απόγευμα θα γίνει ψηφοφορία για τη λήψη των αποφάσεων. Μετά τη λήξη των διαδικασιών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από τον κ. Θεοδωράκη, με την κεντρική του ομιλία στις 18:30.

    Σημειώνεται ότι στελέχη του Ποταμιού, όπως η Αθηνά Δρέττα, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης και ο Παναγιώτης Βλάχος έχουν δηλώσει ότι θα παραμείνουν στο Κίνημα Αλλαγής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Καμμένος: Όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας πέφτοντας θα κάνει κάθε είδους «ασχήμιες»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Διαζύγιο» για το Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι



    ΣΧΟΛΙΑ