ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια ο τρόπος κατανομής της χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση των προγραμμάτων ναυπήγησης υποβρυχίων και πυραυλακάτων με το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ.
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με έγγραφο του προς την Τράπεζα της Ελλάδας ζήτησε να εγκριθεί και κατανεμηθεί η σχετική χρηματοδότηση, στο πλαίσιο της συλλογικής απόφασης έργων (ΣΑΕ) 337 ΠΔΕ/ΥΠΕΘΑ έτους 2020, ως εξής:
-Για το έργο: Ολοκλήρωση πρόσθετων εργασιών για την πλήρη επιχειρησιακή απόδοση των υποβρυχίων (Υ/Β) “ΠΙΠΙΝΟΣ”, “ΜΑΤΡΩΖΟΣ”, “ΚΑΤΣΩΝΗΣ” και ¨ΩΚΕΑΝΟΣ”, την αντιμετώπιση βλαβών που προκύπτουν από τις εν εξελίξει δοκιμές καθώς και συντήρηση των συνοδών πλοίων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των δοκιμών των ανωτέρω Υ/Β», με το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.
-Για το έργο ολοκλήρωση ναυπήγησης πλοίων ΤΠΚ (πυραυλακάτων) Τ.VOSPER υπ΄ αριθμό 6 & 7 του Πολεμικού Ναυτικού στα Ναυπηγεία Ελευσίνας της ΝΒΕΕ ΑΕ», με το ποσό των τεσσάρων εκατ. πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.