ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21ο Ετήσιο Συνέδριο της ESPO: Τα ευρωπαϊκά λιμάνια σε νέο στρατηγικό χάρτη και η Ινδία ως στρατηγικός εταίρος της Ευρώπης
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής:
Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνονται τα κάτωθι:
Κατά τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 26 Απριλίου υπήρξε καταγγελία η οποία αφορά σε φερόμενη διάρρηξη στο γραφείο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εκλογών το οποίο εδρεύει επί της οδού Ευαγγελιστρίας. Η είσοδος στο συγκεκριμένο κτήριο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, ενώ κατά την είσοδο των επισκεπτών πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Αμέσως εκλήθη η Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά. Από την πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, σε επίπεδο ασφάλειας δικτύων, ηλεκτρονικών μέσων και ελέγχων από το Τμήμα Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου, και δεν έχει προκύψει έως τώρα κάποιο στοιχείο.
Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το Υπουργείο Εσωτερικών εργάζεται απερίσπαστα για τη διενέργεια των εκλογών με τον άψογο τρόπο που πραγματοποιούνται όλα τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα μας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα
Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Villa Roc Fleuri: Η βίλα του «Τζέιμς Μποντ» πωλείται για 23,5 εκατ. ευρώ
- Νέους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην Ευρώπη οδηγεί η Γερμανία: Τι αλλάζει
- Εθνική Τράπεζα: Υπέρβαση προσδοκιών και αναβαθμισμένοι στόχοι τιμών
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο που η γενιά μας θα περηφανεύεται γιατί θα το αφήσει παρακαταθήκη
