• Πολιτική

    Υποψηφιότητα – έκπληξη: Η Νόνη Δούνια στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη

    • NewsRoom


    Με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής», θα είναι υποψήφια η Νόνη Δούνια ως δημοτική σύμβουλος, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

    Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του υπογράμμισε:

    «Έχω τη χαρά να καλωσορίσω στον «Πειραιά Νικητή» τη Νόνη Δούνια, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η Νόνη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι μια καταξιωμένη στο χώρο της επαγγελματίας, μια δυναμική Πειραιώτισσα, μια γυναίκα με πραγματικό ενδιαφέρον για την πόλη μας άλλα και για τα κοινά, αφού στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια στην περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων».

    «Στη Νόνη έχω εκτιμήσει το γεγονός ότι σε κάθε κάλεσμά μας τα τελευταία 5 χρόνια να βοηθήσει με την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας, είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει με διάθεση και με μεράκι. Πιστεύω ότι η Νόνη Δούνια έχει πολλά να προσφέρει, αγαπάει τον Πειραιά και μέσα από την υποψηφιότητά της, θέλει να συμβάλλει στην κοινή μας προσπάθεια. Της εύχομαι καλή επιτυχία», πρόσθεσε.

    «Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι η πόλη που γεννήθηκα και ζω εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, βίωσα από κοντά τις προσπάθειες και το έργο της Δημοτικής Αρχής. Έτσι πήρα την απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον Γιάννη Μώραλη» ανέφερε από τη μεριά της η Νόνη Δούνια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Ορφανός: Ασφαλής Κοινωνία, Καθαρή Πόλη, Παιδεία για όλους, Μητρόπολη Τεχνολογίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης για την τραγωδία της Marfin: 9 χρόνια χωρίς να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπακογιάννης: Ο κόσμος κουράστηκε από τα μεγάλα λόγια. Θέλει κάποιον να κάνει τη δουλειά



    ΣΧΟΛΙΑ