• Πολιτική

    Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος

    Nίκος Ταχιάος, Πρόεδρος της Αττικό Μετρό


    Ο κ. Ταχιάος αναφέρει πως «δεν ήταν απλή απόφαση. Δεν βγαίνεις εύκολα από μία εκλογική μάχη, ώστε να μπεις χωρίς σκέψη σε μία επόμενη», και εξηγεί τον λόγο που απάντησε καταφατικά στην «τιμητική πρόταση» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι υποψήφιος βουλευτής « Είναι σίγουρο ότι πριν αποφασίσει να με τιμήσει με την πρότασή του, έχει μετρήσει τα πάντα σε ό,τι αφορά κι εμένα και τις δυνατότητές μου να συμβάλω στην προσπάθειά του. Δεν μου μένει παρά να ανταποκριθώ θετικά στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μία ακόμη φορά» γράφει.

    Ο Νίκος Ταχιάος ξεκαθαρίζει πως στην μάχη των δημοτικών εκλογών δεν μπήκε «καιροσκοπικά» και ότι συμφώνησε με τον πρόεδρο της Ν.Δ. πως ακόμη κι αν εκλεγεί βουλευτής θα παραμείνει στο δήμο: «Νιώθω ότι σε μία τέτοια περίπτωση, δουλεύοντας για την «μεγάλη εικόνα» ως βουλευτής της πλειοψηφίας, θα έχω έναν ρόλο που ανταποκρίνεται στις πολιτικές διαστάσεις της προηγούμενης υποψηφιότητάς μου και θα αποδειχθώ πιο χρήσιμος και πιο αποτελεσματικός σε μία κοινή προσπάθεια για την πόλη. Συγχρόνως, θα μπορώ να διατηρήσω την διακριτή πλην όμως εποικοδομητική παρουσία της παράταξης που πρώτευσε στην εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικιών».

    Ο Νίκος Ταχιάος κάνει αναφορά στο όνομα του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές, για να περιγράψει την Θεσσαλονίκη που θέλει να εκφράσει «Η λέξη «υπεύθυνα» αποτυπώνει την Θεσσαλονίκη που εκφράζω και θέλω. Μία περήφανη κοινωνία, με αξίες και κανόνες, όπου η διαφορετική άποψη θα γίνεται σεβαστή και ο διάλογος θα φέρνει την λύση. Μία πόλη που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, που θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες και θα δίνει ευκαιρίες στους δημιουργικούς πολίτες της και μέριμνα στις πραγματικά ευπαθείς ομάδες».

    Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. καταλήγει «Μπαίνω λοιπόν σε έναν νέο και διαφορετικό εκλογικό αγώνα για να συμβάλω με τις δυνάμεις μου σε έναν μεγάλο σκοπό, να βοηθήσω να ανεβεί η Θεσσαλονίκη στο κύμα της πολιτικής αλλαγής που έρχεται. Ζητώ την ενεργό στήριξη και την ψήφο σας, πρώτα στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετά σε μένα».

     



    ΣΧΟΛΙΑ