• Πολιτική

    Υπέβαλε παραίτηση η Παπακώστα-Δεν έγινε δεκτή από τον Τσίπρα

    • NewsRoom
    papakosta παπακώστα

    Κατερίνα Παπακώστα, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη


    Την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα υπέβαλε πριν δύο ημέρες η Κατερίνα Παπακώστα, ωστόσο ο πρωθυπουργός δεν την έκανε δεκτή. Σύμφωνα με πληροφορίες η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και είπε πως επιθυμεί να παραιτηθεί μετά τις απειλές που υποστηρίζει πως έχει δεχθεί, επειδή θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ότι έκανε συναλλαγή ανταλλάσσοντας την ψήφο της υπέρ της Συμφωνίας.

    Όπως είναι γνωστό η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει λάβει και απειλητικά sms, τα οποία καταφέρονται εναντίον της. Ένας άνδρας 62 ετών, πρώην ναυτικός, συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή για τα απειλητικά μηνύματα που της έστελνε.

    «Έρχεται Γουδί. Θα σας εκτελέσουμε αν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών», έγραψε το πρώτο μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα Παπακώστα, ενώ στο δεύτερο αναφερόταν πως «η Μακεδονία δεν πωλείται».

    Στην απολογία του μετά τη σύλληψή του, αργά τη Δευτέρα στο Παγκράτι, ο 62χρονος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «μου την… έδωσε ως Έλληνα πατριώτη». Αποκάλυψε δε ότι έχει στείλει μηνύματα και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα αλλά δεν θυμάται σε ποια. «Με «τρέχουν» γιατί έστειλα μήνυμα στην Παπακώστα να μην τολμήσει να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο ίδιος στον εισαγγελέα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποινική δίωξη στον 63χρονο για τα απειλητικά SMS προς τους βουλευτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου – Γιατί δέχεται απειλητικά μηνύματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον εισαγγελέα ο 62χρονος που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές



    ΣΧΟΛΙΑ