• LIFE&STYLE

    Σάλος με δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου – Γιατί δέχεται απειλητικά μηνύματα

    Καινούργιου Κατερίνα

    Κατερίνα Καινούργιου


    Χαμός έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο μετά από ένα σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την εμφάνιση των μελών της δημοφιλέστερης k-pop μπάντας του πλανήτη BTS. Με αφορμή τη συζήτηση που είχαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη λίστα με τους 100 ομορφότερους άντρες για το 2018 από το Critic’s Choice, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι Κορεάτες τραγουδιστές, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Τώρα αυτοί είναι άντρες; Άντρες… άντρες;».

    Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, καθώς το συγκεκριμένο μουσικό συγκρότημα απαριθμεί εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές παγκοσμίως με αποτέλεσμα η δήλωση να σχολιαστεί στα social media από Έλληνες φαν και να γίνει γρήγορα viral.

    Οι θαυμαστές των BTS κατέκλυσαν το προφίλ της παρουσιάστριας στο Instagram με χιλιάδες αρνητικά σχόλια κατηγορώντας την για ρατσισμό, ενώ έφτασαν στο σημείο να της στέλνουν μέχρι και απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της.

    Η ίδια αφού απενεργοποίησε από κάποιες φωτογραφίες τη δυνατότητα του κόσμου να αφήνει σχόλια, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο οποίο απολογείται για τα λόγια της, ενώ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα πρόκειται να κάνει αφιέρωμα στο συγκρότημα και την καλλιτεχνική του πλευρά.

    Σημειώνεται ότι τα μέλη του γκρουπ θεωρούνται από τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media στον πλανήτη, ενώ είναι πρέσβεις της Unicef.

    Μάλιστα, έχουν μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη και το περιοδικό Time πριν λίγο καιρό τους απένημε τον τίτλο «Ηγέτες της Επόμενης Γενιάς».

    κατερινα καινουργιου

    https://www.instagram.com/p/BsP4F_BhpGR/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Κυριακή 6 Ιανουαρίου)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη vs Κατερίνα Καινούργιου: Ποια το φόρεσε καλύτερα; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σία Κοσιώνη: Όλα όσα εξομολογήθηκε για τον Κώστα Μπακογιάννη, τη μητρότητα και την οικογένεια



    ΣΧΟΛΙΑ