• Πολιτική

    Τι έγραφαν τα απειλητικά μηνύματα στην Κατερίνα Παπακώστα

    • NewsRoom
    Παπακώστα


    Ενας άνδρας 62 ετών, πρώην ναυτικός, θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή για τα απειλητικά μηνύματα που έστειλε στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα αναφορικά με τη στάση της για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Η Κατερίνα Παπακώστα είναι μία από τις πολιτικούς που έχουν δεχτεί απειλές κατά της ζωής τους με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πέρα από φωτογραφίες με λιωμένα κεφάλια, όπως έγινε γνωστό ότι έχει δεχτεί, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει λάβει και απειλητικά sms, στα οποία άγνωστοι καταφέρονται εναντίον της.

    «Έρχεται Γουδί. Θα σας εκτελέσουμε αν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών», έγραψε το πρώτο μήνυμα που δέχτηκε η Κατερίνα Παπακώστα, ενώ στο δεύτερο αναφερόταν πως «η Μακεδονία δεν πωλείται».

    Στην απολογία του μετά τη σύλληψή του, αργά τη Δευτέρα στο Παγκράτι, ο 62χρονος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «μου την… έδωσε ως Έλληνα πατριώτη». Αποκάλυψε δε ότι έχει στείλει μηνύματα και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα αλλά δεν θυμάται σε ποια. «Με «τρέχουν» γιατί έστειλα μήνυμα στην Παπακώστα να μην τολμήσει να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο ίδιος στον εισαγγελέα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποινική δίωξη στον 63χρονο για τα απειλητικά SMS προς τους βουλευτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου – Γιατί δέχεται απειλητικά μηνύματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον εισαγγελέα ο 62χρονος που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές

     



    ΣΧΟΛΙΑ