ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στις Αρχές καθώς ένας συμβασιούχος είχε ανέβει στην ταράτσα του υπ. Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Πρόκειται για συμβασιούχο – παρατασιούχο, από αυτούς που ξεκίνησαν απεργείς πείνας έξω από το υπουργείο πριν τέσσερις ημέρες.
Ο άνδρας απαιτούσε να γίνουν δεκτοί οι συνάδελφοι του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Τελικά ο συμβασιούχος πείστηκε από συνάδελφό του και κατέβηκε από τον 8ο όροφο του υπ. Εσωτερικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αίγυπτος: Την Κυριακή η έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής για την ενδεχόμενη παροχή αμυντικής βοήθειας στη Σαουδική Αραβία
- Λεκορνί για τα επεισόδια στη Γαλλία: Δεν θα αφήσουμε να μας εκφοβίσουν
- Νίκαια: Χειροβομβίδες, όπλο και φυσίγγια βρέθηκαν σε ταράτσα πολυκατοικίας
- Αλβανία: Παραμένει τεταμένη η κατάσταση στα Τίρανα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.