• Πολιτική

    Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Στο στόχαστρο κέντρων που εμπλέκονται με τις υποκλοπές η Κυβέρνηση

    • Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Σαφείς αιχμές για κέντρα και συμφέροντα που δρουν ως πολιορκητικός κριός για τη Κυβέρνηση και προσωπικά προς τον Πρωθυπουργό άφησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

    «Συμφέροντα και κέντρα που εμπλέκονται με τον χώρο των υποκλοπών κατασκευάζουν τέτοια σενάρια και η στόχευση είναι σαφής, είναι η κυβέρνηση και πρωθυπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά.

    Μάλιστα ο κ. Οικονόμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο όλα τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας να  είναι κατασκευασμένα «Για τα όσα αναφέρονται παρότι πλεονάζουν οι αφηγήσεις και απουσιάζουν τα στοιχεία θα διερευνηθούν διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές και από την ελληνική δικαιοσύνη και έτσι πρέπει να γίνει ώστε να μην είναι καμιά απολύτως υποψία και να μην αιωρείται καμία σκιά», είπε και πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ότι αν όσα αναφέρονται αποδειχθούν τότε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε κάθε επίπεδο και να διωχθούν όσοι παρανόμησαν και όσοι στράφηκαν εναντίον του δημοσίου συμφέροντος.

    «Το ίδιο θα συμβεί και αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί αυτή προς εκείνους που παίρνουν αυτές τις διαβολές» είπε χαρακτηριστικά.

    «Χρειάζεται όμως να τοποθετηθούμε με νηφαλιότητα τόσο στο ζήτημα των παρακολουθήσεων με τα κακόβουλα λογισμικά όσο και στην επιχειρούμενη εργαλειοποίησή του. Η τακτική χρησιμοποίησης κακόβουλου λογισμικού που δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά μέρη του κόσμου φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί και  στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

    Μάλιστα άφησε αιχμές για  γνωστούς κύκλους που λειτουργούν και τώρα όπως και στο παρελθόν σε ένα άλλο θέμα με παγκόσμια διάσταση ως συγκοινωνούντα δοχεία και  αποδίδουν την χρήση στην κυβέρνηση», τονίζοντας  ότι στο δημοσίευμα δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα τεκμήριο. Καταλήγοντας ο κ. Οικονόμου επιχείρησε να βάλει τέλος στα σενάρια εκλογών υπογραμμίζοντας πως θα γινουν στο τέλος της  τετραετίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Τα ελληνικά πανεπιστήμια μπορούν να συνεργαστούν με τα καλύτερα παγκοσμίως

    Τα “ψιλά γράμματα” για το επίδομα θέρμανσης – Άνοιξε η πλατφόρμα “myΘέρμανση”



    ΣΧΟΛΙΑ