ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η γενιά του Πολυτεχνείου άνοιξε το δρόμο της δημοκρατίας στη χώρα μας, πληρώνοντας βαρύ τίμημα αίματος, πόνου και διώξεων», αναφέρει σε μήνυμα του για την 50η επέτειο από τη εξέγερση του Πολυτεχνείου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.
«Οι αγώνες τους κι οι θυσίες τους έγιναν το θεμέλιο της δημοκρατικής και φιλελεύθερης Ελλάδας της μεταπολίτευσης.
Η δημοκρατία είναι πολίτευμα της ευθύνης και χρειάζεται αδιάκοπος και ασυμβίβαστος αγώνας για την προάσπισή της, απέναντι σε όσους την επιβουλεύονται και την διαβάλλουν», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.
Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης για Πολυτεχνείο: Ό,τι θεωρούμε αυτονόητο, κερδήθηκε με αίμα
Σακελλαροπούλου για Πολυτεχνείο: Χρέος μας η προάσπιση της δημοκρατίας με το ίδιο πάθος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.