• Πολιτική

    Οικονόμου για Τσίπρα: Χρησιμοποίησε την Εύβοια για ντεκόρ για δηλώσεις – Ας επισκεπτόταν τα αντιπλημμυρικά, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που βρέθηκε

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Απάντηση στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από την Εύβοια έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ πως διαστρέβλωσε ξανά την πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας την περσινή τραγωδία για να κάνει αντιπολίτευση.

    Μάλιστα πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει το παραμικρό για αντιπλημμυρικά έργα, να επισκεφθεί τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί λίγα χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρέθηκε.

    Η δήλωση του κ. Οικονόμου:

    Ο κ. Τσίπρας, επισκεπτόμενος την Εύβοια, έκανε το απολύτως αναμενόμενο για εκείνον: διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και είπε ασύστολα ψέματα. Έκανε όμως και κάτι χειρότερο, ακόμα και για εκείνον: χρησιμοποίησε την περσινή τραγωδία και τον πόνο των ανθρώπων για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση, χωρίς να νοιάζεται ούτε για τους Ευβοείς, ούτε για την Εύβοια, ούτε για την αλήθεια.

    Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες γνωρίζουν άριστα το τι έχει ήδη γίνει, τι γίνεται και τι θα γίνει έγκαιρα για την πλήρη αποκατάσταση όλων των καταστροφών. Το σχέδιό μας για την Εύβοια εκτελείται με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση. Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε την περιοχή ως ντεκόρ για δηλώσεις. Εμείς, αντίθετα, έχουμε δρομολογήσει έργα που όχι μόνο θα επουλώσουν τις πληγές, αλλά θα διαμορφώσουν το αναπτυξιακό αύριο της περιοχής και των κατοίκων.

    ΥΓ: Αν επισκεπτόταν τα αντιπλημμυρικά έργα, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε, θα μπορούσε, ως μηχανικός, να εκτιμήσει με τα μάτια του τί έργο έχει υλοποιηθεί και συνεχίζει να υλοποιείται.

    Διαβάστε επίσης:

    Τσίπρας: Στη Βόρεια Εύβοια αποκρυσταλλώνεται η αδιαφορία του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη



    ΣΧΟΛΙΑ