• Πολιτική

    Οικονόμου για ανασχηματισμό: Μόνο ο Μητσοτάκης έχει πλήρη εικόνα – Δικό του αποκλειστικό προνόμιο

    • Νένα Σώκου

    Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου τύπου, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές


    Μπαράζ ερωτήσεων δέχθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για το… φλέγον θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον ανασχηματισμό, το εάν και το πότε θα γίνει.

    Ερωτηθείς, λοιπόν, εάν ήρθε η ώρα του ανασχηματισμού, ο κ. Οικονόμου έδωσε μια απάντηση που ούτε διέψευσε ούτε και επιβεβαιώσει, παρατείνοντας την αγωνία των ενδιαφερομένων:

    «Επειδή όλοι βλέπουμε και διαβάζουμε αυτά που γράφονται, σας λέω ότι η ανάγκη, η έκταση και το βάθος, ο χαρακτήρας της αναδιάταξης του στελεχιακού δυναμικού της κυβέρνησης είναι κάτι που αφορά μόνο τον πρωθυπουργό.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος που έχει την πλήρη αίσθηση της εικόνας, ο μόνος που γνωρίζει σε όλη της την έκταση τη μεγάλη εικόνα, είναι αυτός που έχει όχι μόνο το προνόμιο συνταγματικά, αλλά και την ευθύνη απέναντι στην ισχυρή πλειοψηφία που του έδωσε την εντολή να κυβερνά, να παίρνει τις αποφάσεις για να διαμορφώνονται κάθε φορά οι καλύτεροι δυνατοί όροι έτσι ώστε να πηγαίνουμε την πατρίδα μπροστά. Αυτό έγινε μέχρι τώρα, αυτό θα γίνει και στα επόμενα δύο χρόνια μέχρι την ολοκλήρωση της τετραετίας», συνέχισε ο κ. Οικονόμου.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ανασχηματισμός: Αντίστροφη μέτρηση για το restart της κυβέρνησης

    Οικονόμου για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Δεν είναι σίγουρο ότι μετά την αναστολή θα επιστρέψουν στην θέση που είχαν



    ΣΧΟΛΙΑ