ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεραπετρίτης: Η «οργανωτική δυστοκία» οδήγησε στο διπλωματικό επεισόδιο στην Λιβύη – Δεν θα γίνουμε δεξαμενή παράτυπης μετανάστευσης
Τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα ενημερώσει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης αύριο Παρασκευή 21 Μαρτίου σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό ζήτημα.
Ο κ. Γεραπετρίτης, συμμετείχε στην άτυπη πενταμερή διάσκεψη στη Γενεύη για το Κυπριακό, τα αποτελέσματα της οποίας θα καταθέσει στους αρχηγούς των κομμάτων.
Σημειώνεται πως στο Κυπριακό, αναφέρθηκε νωρίτερα από τις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως επισήμανε: «Η Κύπρος και η Ελλάδα αγωνιστήκαμε και πετύχαμε να κρατήσουμε ζωντανή τη διαδικασία των συζητήσεων για την επανένωση του νησιού, στα πλαίσια των αποφάσεων του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών και του Συμβουλίου Ασφαλείας του, και θεωρώ εξαιρετικά θετικό το γεγονός ότι ο ΓΓ επέλεξε να διορίσει πρόσωπο συγκεκριμένο, έτσι ώστε η διαδικασία να κρατηθεί ζωντανή και να συνεχιστεί με συγκεκριμένα παραδοτέα, ενόψει της συνάντησης η οποία θα γίνει το καλοκαίρι»,είπε: «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω χαιρετίζοντας το γεγονός ότι σήμερα το μεσημέρι θα παρευρευθεί ο ΓΓ του ΟΗΕ και με την ευκαιρία αυτή, να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τα αποτελέσματα της πενταμελούς διάσκεψης της Γενεύης».
Διαβάστε επίσης:
Αναλυτές για ΟΠΑΠ: Εντυπωσιακές οι επιδόσεις για το 2024, αναβαθμίσεις σε κέρδη και τιμές στόχους
Μαρινάκης για υπόθεση Τριαντόπουλου: Το ΠΑΣΟΚ έγινε «Πράσινη Λύση» – Το δεικτικό βίντεο στο TikTok
Όμιλος Cordia: Επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε Βουλγαρία και Κύπρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rolex Datejust: Ο ορισμός της διαχρονικής κομψότητας
- Ά. Γεωργιάδης: Τα 10 βήματα για την αξιολόγηση του ΕΣΥ, οι 8 άξονες και η βεβαιότητα
- Το παρασκήνιο με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, μοντέλο Έβρου στο μεταναστευτικό, ο καβγάς 3 γαλάζιων βουλευτών και τι τρέχει με το «FILIA»
- Μπαίνει ο Τσάκος στον Ολυμπιακό; Από το «τρίποντο» της χορηγίας… «συμπαίκτης» με τους Αγγελόπουλους
