ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για συμμορία στα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον 20χρονο τη στιγμή της δολοφονίας του
Δικό τους ειδικό γενετιστή, που θα ερμηνεύσει τα ευρήματα για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, θέλει να προσλάβει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.
«Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι ο κατηγορούμενος που έχει ομολογήσει είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας γιατί και οι μεταγενέστερες πράξεις του αυτό δείχνουν. Δεν θέλουμε να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο. Θα επαναφέρουμε το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος και για άρση του απορρήτου για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σοροπίδη» ισχυρίστηκε η δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιάννα Παναγοπούλου.
Την ίδια ώρα, ο αδερφός της άτυχης Δώρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως «εμείς δεν θέλουμε καμία σκιά πάνω από την άγρια δολοφονία» προσθέτοντας ότι «κατά καιρούς η αδερφή μου είχε φόβους για υποθέσει που ήλεγχε.»
https://youtu.be/wvQEoWoK084
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπή-σοκ στην υπόθεση της Ζέμπερη: Βρέθηκε DNA άγνωστου άνδρα στα νύχια της
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενώπιον του ανακριτή για τρίτη φορά ο φερόμενος δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 57χρονη έστελνε απειλητικές επιστολές σε υπουργούς – Συνελήφθη από την αστυνομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μνημόνιο ΥΠΕΞ-ΕΚΠΑ-Enterprise Greece για εξωστρέφεια επιχειρήσεων
- Προς την τέταρτη εβδομάδα οδεύει η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Οι ΗΠΑ στέλνουν χιλιάδες πεζοναύτες στην περιοχή
- Απρόθυμοι οι Ιρανοί αξιωματούχοι ακόμα και να συζητήσουν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ – Ενισχύεται το Brent
- Βανς: Στην Ουγγαρία αρχές Απριλίου ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για να στηρίξει Όρμπαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.