• Top Stories

    Η Ζωή «πλέει ελεύθερα»: Παρουσιάζει το νέο της κόμμα

    Κωνσταντοπούλου


    Το νέο της κόμμα, με τίτλο «Πλεύση Ελευθερίας», παρουσιάζει επίσημα σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο μαχητικός και αντιδραστικός – όπως και η πρόεδρός του – χαρακτήρας του κόμματος εκφράζεται ήδη από το λογότυπο που απεικονίζει ένα καράβι με έξι πανιά σε σχήμα ‘Δ’ και συμβολίζει τις αρχές που διέπουν το νέο πολιτικό φορέα – Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Δικαιώματα… αλλά και Διαγραφή Χρέους και Διεκδίκηση γερμανικών οφειλών.

    Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα από τις 19.00 σήμερα στο ‘Θέατρο Χυτήριο’ και, όπως λέει και η ίδια η Ζωή, «Θα σημάνει την πλεύση μας προς το μέλλον».

    zoixyt
    Η είσοδος στο ‘Θέατρο Χυτήριο’, χώρος παρουσίασης του νέου κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

    Παρόντες στην παρουσίαση της «Πλεύσης» είναι πολλοί νέοι πολίτες αλλά και αρκετοί επώνυμοι από το χώρο του θεάματος και των τεχνών. Μεταξύ άλλων διακρίνονται ο Χάρης Σώζος, η Βάσια Παναγοπούλου, η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Σταθάς αλλά και η ακτιβίστρια – που έκανε ντόρο πετώντας μια κότα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου – Αυγή Βουτσινά.

    zoivasiaharis
    Βάσια Παναγοπούλου, Χάρης Σώζος
    zoigolema
    Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά
    zoiaktiv
    Η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά

    Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει η συνάδελφος πολιτικός και κολλητή της, Ραχήλ Μακρή, αλλά ούτε και η μητέρα της Ζωής, η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου.

    zoimama
    Η δημοσιογράφος και μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου

    Η Ζωή, με δικά της λόγια, αναφέρει: «Ξεκινάμε το συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά. Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους. Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας. Για τη δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας».

    zoikosmos
    Κόσμος στην παρουσίαση του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου

    Στοχεύει το νέο της κόμμα «να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι».

    Διαβάστε ακόμη:

    Dombrovskis: Η αξιολόγηση φτάνει στο τέλος της



    ΣΧΟΛΙΑ