• newsletter

    Η σουίτα των 250 ευρώ στο Hilton και ο Αλέκος Φλαμπουράρης


    *Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραίο να είχα δουλέψει στη ζωή μου, για κοινωνικούς λόγους, για να μην με περιφρονούν μερικοί μερικοί επειδή έχω εισοδήματα. Θα ήθελα να είμαι κάτι σαν τον Θάνο Ασκητή, μόνο για γυναίκες, και να τις συμβουλεύω για τα προσωπικά τους, τα πολύ προσωπικά. Φυσικά δεν κατάφερα να σπουδάσω τίποτα, αφού τα δήθεν φοιτητικά χρόνια στο Μιλάνο και το Παρίσι δεν κατέληξαν σε πτυχίο. Σκεφτόμουν κατά καιρούς να φτιάξω ψεύτικα πτυχία σε τυπογράφο, από το Medical Institute for Sexual Health κάπου στην Αμερική, και ιατρικής από το Σορβόννη. Κακώς δεν το έκανα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα με έκανε υπουργό Σεξουαλικότητας με τους ψεύτικους τίτλους σπουδών.

     *Έχει κάτι πολύ συγκινητικό η κυβέρνηση, λυπάται να διώξει όσους προσελήφθησαν με πλαστά πτυχία. Το κατανοώ, δεν θέλει ανέργους από τον δημόσιο τομέα, θα χαθούν ψήφοι. Απλά εύχομαι να μην αρρωστήσω ποτέ κοντά στα Ιωάννινα καθώς στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης διορίστηκαν πλείστοι απατεώνες με πτυχία που πωλούντο στην Άρτα. Θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι αυτοί, αν είναι νοσοκόμες, αν είναι τεχνικό προσωπικό και να τους αποφεύγω. Βεβαίως δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα αφού τα προσωπικά δεδομένα των απατεώνων είναι πιο σημαντικά από την ασφάλεια των ασθενών.

     **Θα πρέπει να κάνω μια σιέστα το μεσημέρι. Χθες κάλεσα την μικρή μου Ζακλίν για ένα κοκτέιλ στο Ηilton. Της αρέσει η θέα από εκεί πάνω. Της έκανα και μια μικρή έκπληξη. Την ρώτησα εάν θέλει να συνεχίσουμε και μόλις χαμογέλασε, άφησα μπροστά της το κλειδί του δωματίου. Είναι καλή μια αλλαγή περιβάλλοντος που και που, ανανεώνει τη σχέση μας, να μην βρισκόμαστε πάντα στο σπίτι μου. Τα λέω αυτά ως εισαγωγή σε μια πρόταση πολιτικού περιεχομένου, σχετικά με τις περικοπές δημοσίων δαπανών. Θα εξοικονομούσαμε μεγάλο ποσό εάν εξασφαλίζαμε μόνιμη διαμονή εκεί για τον Αλέκο Φλαμπουράρη. Έκανα την κράτηση με 250 ευρώ. Βεβαίως είμαι πελάτης εδώ και πολλά πολλά χρόνια και κάποτε υπήρξα τακτικός. Οι παλαιοί με χαιρετούν όταν είμαι μόνος μου. Κάποτε μια συμπαθεστάτη ρεσεψιονίστ με καλωσόρισε λέγοντας «καλώς τον κύριο Επαμεινώνδα», χωρίς δραματική εξέλιξη καθώς η παντρεμένη συνοδός μου αγαπούσε τις εναλλαγές όσο κι εγώ.

     *Αυτό που προτείνω λοιπόν είναι να μετακομίσει ο υπουργός που φυλάσσεται από 80 αστυνομικούς. Πιο φτηνά θα μας έρθει η σουίτα παρά η φύλαξή του στα Εξάρχεια. Αν μάλιστα βρίσκαμε δωμάτια και για δυο τρεις άλλους υπουργούς, θα εξοικονομούνταν τεράστια κονδύλια. Δείτε το και συνδυαστικά: όταν έρχονται οι δανειστές για διαβουλεύσεις διαμένουν στο Χίλτον οπότε θα κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη οικονομία. Αρκεί να πληρώνουν μόνοι τα ποτά τους και να μην τα βάζουν στο λογαριασμό του δωματίου…

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/pos-erminevete-i-apofasi-tou-eurogroup/48403

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/i-5-kirioteres-idisis-pou-prepi-na-gnorizete-prin-anixoun-i-agores/48394



    ΣΧΟΛΙΑ