• Πολιτική

    Η ΝΔ στηρίζει επίσημα Μπακογιάννη, Μώραλη και Ζέρβα

    • NewsRoom
    Κώστας Μπακογιάννης - Γιάννης Μώραλης - Κωνσταντίνος Ζέρβας

    Κώστας Μπακογιάννης – Γιάννης Μώραλης – Κωνσταντίνος Ζέρβας


    Την επίσημη στήριξη της ΝΔ στις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και  του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

    Η στήριξη των τριών υποψηφίων και εν ενεργεία δημάρχων έγινε με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου και μία ημέρα μετά την ανακοίνωση για την επίσημη στήριξη του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

    «Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

    Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη – Χαρδαλιά

    Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επίσημα πλέον υποψήφιο της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

    Ο υφυπουργός Άμυνας θα περάσει λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από ένα τριήμερο γεμάτο ανατροπές όπου βρέθηκε να διεκδικεί την Περιφέρεια της Αττικής.

    Διαβάστε επίσης:

    Κικίλιας: 10 από τις 1.470 πυρκαγιές δεν πήγαν καλά και δοκίμασαν τις αντοχές μας

    Οικονόμου: Αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης στους δρόμους για τους διακινητές μεταναστών

    Δήμος Αθηναίων: Οι 16 προτάσεις για την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης



    ΣΧΟΛΙΑ