• Πολιτική

    Η ΝΔ διαψεύδει τις φήμες για επαφές με τον Δημήτρη Καμμένο: Ούτε υπήρξαν, ούτε υπάρχουν

    δημητρης καμμενος

    Δημήτρης Καμμένος, ανεξάρτητος βουλευτής (πρώην ΑΝΕΛ)


    Στην διάψευση της φημολογίας που ήθελε τη Νέα Δημοκρατία να έχει επικοινωνήσει πριν και μετά την ψηφοφορία της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε στη Βουλή με τον Δημήτρη Καμμένο προχώρησαν πηγές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    «Ούτε υπήρξε και ούτε υπάρχει καμία επικοινωνία με τον Δημήτρη Καμμένο» απάντα η ΝΔ.

    Ο Δημήτρης Καμμένος διεγράφη εχθές από τους ΑΝΕΛ όταν ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ με αφορμή την συμφωνία Τσίπα-Ζάεφ. Αμέσως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επέλεξε να στηρίξει την κυβέρνηση προκειμένου να παραμείνει σε αυτήν παρά τη διαφωνία που υποστήριζε πως είχε με τη συμφωνία, έσπευσε να υπονοήσει πως ο βουλευτής ήταν σε συνεννόηση με τη ΝΔ, στην οποία θα καταλήξει, ενώ υπονόησε πως υπήρξε διαπλοκή πίσω από την μετακίνησή του.

    Σε σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, o πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι δεν σκέφτεται προς το παρόν «κανένα άνοιγμα πόρτας σε άλλο κόμμα», ενώ δεν έχει συνομιλήσει με κανέναν βουλευτή ή στέλεχος της ΝΔ.

    Όπως επισήμανε, προτεραιότητά του αποτελεί η έναρξη των διαδικασιών παραίτησής του από αντιπρόεδρος της Βουλής και η συμμετοχή του σε συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ – Υπέρ ψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος, τέθηκε εκτός ΑΝΕΛ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κυβερνητικός αξιωματούχος» για Δημήτρη Καμμένο: «Εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής»!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη Δ.Καμμένου: Οι ΑΝΕΛ ετοίμαζαν πρόταση μομφής κατά Κοτζιά



    ΣΧΟΛΙΑ