ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τσικουδιές υποδέχθηκαν οι Καντανιώτες τον Αλέξη Τσίπρα, που επισκέφθηκε σήμερα την Κρήτη.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, μετά την ξενάγησή του στον εκθεσιακό χώρο του δημαρχείου, ο πρωθυπουργός μίλησε με φορείς και βγήκε για βόλτα στο χωριό, όπου δεν έλειψαν τα κεράσματα.
Ο κ. Τσίπρας δέχθηκε το κέρασμα, όμως όταν έφτασε η ώρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, προσπάθησε να το αποτρέψει, λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορ: «Δεν του δίνουμε, έπεσε στην μαρμίτα όταν ήταν μικρός!».
Δείτε το σχετικό βίντεο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Προεκλογικές» περιοδείες σε όλη την Ελλάδα προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Προεκλογικές» περιοδείες σε όλη την Ελλάδα προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι υποσχόταν στην περσινή ΔΕΘ ο πρωθυπουργός – Τι ισχύει σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φθινόπωρο: Γιατί είναι η ιδανική εποχή για το ετήσιο check-up;
- Bloomberg: Οι 120 «Ιθακήσιοι» της Alpha Bank, ο Ρόκος και η Millennium δείχνουν τον δρόμο προς την Αθήνα
- Λοβέρδος: Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό του γραφείο – «Δεν τους φοβάμαι»
- Κάγια Κάλας: Η Ρωσία σχεδιάζει και άλλες ενέργειες δολιοφθοράς – H αποστολή της ΕΕ στην Ερυθρά Θάλασσα χρειάζεται πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.