• Πολιτική

    Η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη στο αποτυχημένο χιούμορ του Λευτέρη Κρέτσου για την καραντίνα

    • NewsRoom
    Αδ. Γεωργιάδης: Θέμα εβδομάδων η κατάθεση του σχεδίου εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας στα αρμόδια δικαστήρια

    Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης


    Απάντηση στο αποτυχημένο «χιούμορ» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Κρέτσου έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Όπως έγινε γνωστό χθες, τρεις υπουργοί της κυβέρνησης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης και ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης μπήκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω συνάντησης που είχαν με τον ίδιο επενδυτή, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορoνοϊό.

    Ο πρώην ΓΓ Επικοινωνίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αναδημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο «Γεωργιάδης και Παπαθανάσης σε καραντίνα, επενδυτής που είδαν είχε κορονοϊό», σχολίασε, «Είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα».

    Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο υπουργός Ανάπτυξης γράφοντας: «Είναι δυνατόν πρώην έστω θεσμικός παράγων Υπουργός να κάνει τέτοιου είδους χιούμορ; Όλοι αυτοί που βγήκαν κατά Κασιμάτη τώρα θα σφυρίξουν αδιάφορα;».


    Σήμερα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «ντροπιαστική ανάρτηση».

    «Μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά σε θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές. Ήταν εξαιρετικά ατυχές σχόλιο. Δεν τον γνωρίζω τον κ. Κρέτσο, αλλά πιστεύω ότι ο ίδιος θα το έχει μετανιώσει», σχολίασε.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ