• Ελλάδα

    Πάρτι μέχρι πρωίας για τον Πάνο Καμμένο, με τον Τριανταφυλλόπουλο σε ρόλο… τραγουδιστή!

    • NewsRoom

    Πάνος Καμμένος και Τόλης Κιάος


    Γλέντι μέχρι πρωίας στη βίλα που διαθέτει στα νότια προάστια έκανε πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, με ζωντανή μουσική και εκλεκτούς καλεσμένους, ξεχνώντας για λίγο τις δυσκολίες στη… συγκατοίκηση του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν ένα μάλλον δυσοίωνο μέλλον για τους ίδιους τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Στο πάρτι βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, έπαιξε κιθάρα στο τραπέζι όπου κάθονταν δίπλα στην πισίνα, ενώ αργότερα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε.

    Το γλέντι έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου, με τον μουσικό Τόλη Κιάο να διασκεδάζει τους καλεσμένους του υπουργού. Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά.

    «Με μεγάλη μου τιμή, ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ. Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωΐας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα.. Στο επανιδείν…», έγραψε ο μουσικός στην ανάρτησή του στο Facebook.

    Ο μουσικός Τόλης Κιάος και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος
    Πάνος Καμμένος και Τόλης Κιάος

    τριανταφυλλοπουλος
    Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Open: Xωρίς ρεύμα αλλά και βίδα στα σκηνικά, αλλάζουν χρώματα στα σήματα, μπας και αρέσουν στον δυσαρεστημένο Ιβάν Σαββίδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Με ξέρουν ως ο πρώην άντρας της Μπακοδήμου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε ηθοποιός από τη σειρά «The Walking Dead»



    ΣΧΟΛΙΑ