ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώμα 54χρονου άντρα εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, σήμερα το πρωί στην περιοχή των Αμπελοκήπων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από περίοικους για πιθανή δυσοσμία από το διαμέρισμα του άντρα.
Όταν οι αστυνομικές αρχές εισήλθαν στο διαμέρισμα, είδαν τον 54χρονο νεκρό.
Συγκεκριμένα, στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για φωτογράφιση και εξερεύνηση του χώρου, ενώ έπειτα από διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή και τη θωρακική χώρα.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία στην Κηφισιά: Οδύρεται η μητέρα της άτυχης γυναίκας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός από τη δολοφονία γυναίκας σε πάρκινγκ στο κέντρο της Κηφισιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Πάνω από 1.200 νέες ακυρώσεις πτήσεων λόγω της χειμερινής καταιγίδας
- Μινεσότα: Μετά από 10 μέρες κράτησης επέστρεψε στο σπίτι του το 5χρονο αγόρι που κρατούταν από την ICE
- Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα στα παράλια του νομού Λάρισας
- Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού – Ανάμεσά τους και παιδιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.