ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ έπαθε μία δασκάλα σε σχολείο στα βόρεια προάστια, όταν βρήκε στην είσοδο του σχολείου ένα μωράκι μόλις λίγων ημερών.
Για το περιστατικό μίλησε στην ΕΡΤ η πρόεδρος του Κέντρου Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Σοφία Κωνσταντέλια, η οποία είπε, μεταξύ άλλων, πως «δεν γνωρίζει αν υπήρχε άλλη σύνδεση, δηλαδή αν η μητέρα γνώριζε το σχολείο και ήξερε πως το παιδί θα έβρισκε καλή φροντίδα, αλλά πράγματι βρήκε πολύ καλή φροντίδα εκεί».
Το σχολείο ειδοποίησε τις Αρχές και το βρέφος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο, όπου ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.
Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, εξετάζοντας τις κάμερες γειτονικών κτιρίων, προκειμένου να εντοπίσει τους γονείς του.
Όπως είπε η κυρία Κωνσταντέλια, αν και δεν έχει μειωθεί δυστυχώς ο ρυθμός που εγκαταλείπονται βρέφη από τους γονείς τους τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον έχει ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής τους σε νοσοκομεία ή μαιευτήρια και πηγαίνουν σε πιστοποιημένη ειδοποιημένη οικογένεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχεται φορολοταρία «μαμούθ» με μποναμά 10 εκατ. ευρώ –Οι κληρώσεις των Χριστουγέννων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πινακίδες κυκλοφορίας: Μέχρι πότε μπορείτε να τις καταθέσετε-Τι θα πληρώσετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Έγιναν υπάλληλοι των Ιρανών»: Οργή Τραμπ για το Ομάν – Από «Ελβετία της Μέσης Ανατολής» σε αλλαγή στρατοπέδου
- Wall Street: Ανάκαμψη 1% για τον S&P 500 και επιστροφή στις 7.500 μονάδες – Άλμα 10% για την Intel
- Πετρέλαιο: Περιορίστηκαν οι απώλειες, παρέμεινε κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Ο Τραμπ αναμένει «πλήρη κατάπαυση του πυρός σε όλα τα μέτωπα», συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.