ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε επιστολή του, ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά στον Κερκυραίο κουρέα Σπύρο Πρίφτη σχετικά με το ερώτημά του για το αν άνοιξε και πάλι ή έχει παραμείνει κλειστό το επάγγελμα του κουρέα-κομμωτή.
Ο πρώην υπουργός επισημαίνει πως «υπάρχουν επαγγέλματα που το άνοιγμα τους ουσιαστικά ωφελεί τον καταναλωτή, ανοίγοντας την αγορά».
«Τρανταχτότερο παράδειγμα εκείνο του κουρέα/κομμωτή. Πάμπολλοι απόφοιτοι ιδιωτικών σχολών κομμωτικής δεν μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα, ούτε καν να συμμετέχουν στη διαδικασία πιστοποίησης, επειδή δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία τους», τονίζει ο επικεφαλής του DIEM 25, που φαίνεται να χτίζει σιγά-σιγά την εκλογική του πελατεία, ενόψει της εκλογικής του καθόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάνης Βαρουφάκης: Και το όνομα του νέου κόμματος μας είναι…
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμας Βίζερ: Η ζημιά της Ελλάδας στην περίοδο Βαρουφάκη έφτασε μάλλον τα 200 δισ. ευρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Γιάνης Βαρουφάκης ζητά τα χρήματά σας για να φτιάξει το κόμμα του (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
