• Ελλάδα

    Υπόθεση Novartis: Ήλθε η ώρα του Π. Κουρουμπλή

    Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υπουργός Ναυτιλίας


    Τώρα αρχίζουν τα… όργανα για την υπόθεση της Novartis. Μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έβρισκε στην υπόθεση αυτή προνομιακό πεδίο αντιπαράθεσης (αν και ακόμα και στην Κουμουνδούρου υπάρχει γκρίνια για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης), καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι στη δικογραφία ήταν νυν ή πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Όμως αυτό πολύ σύντομα ενδέχεται να αλλάξει.

    Κι αυτό γιατί στην υπόθεση της Novartis είναι πιθανό να εμπλέκεται και ένας νυν υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, που στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα είχε διατελέσει υπουργός Υγείας, και την περίοδο εκείνη, σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία που τον “μπλέκουν” με την υπόθεση, τα οποία δεν αποκλείεται να έρθουν σύντομα στη δημοσιότητα.

    Οι αποκαλύψεις αυτές, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα είναι η απάντηση της ΝΔ στο επικοινωνιακό πάρτι που έχει στηθεί από την κυβέρνηση γύρω από την υπόθεση της Novartis. Η Πειραιώς εμφανίζεται αποφασισμένη να θέσει σοβαρά ερωτήματα που θεωρεί ότι προκύπτουν για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, έχοντας μελετήσει τη σχετική δικογραφία, και να φέρει προ των ευθυνών του το Μαξίμου, επιστρέφοντας το… μπούμερανγκ που της πέταξε ο πρωθυπουργός.

    Με την κίνηση αυτή στη ΝΔ εκτιμούν ότι θα καταρρεύσει οριστικά το αφήγημα του “καλού ΣΥΡΙΖΑ” και της “κακιάς διαπλοκής” που προσπαθεί με κάθε τρόπο να προωθήσει η κυβέρνηση, ενώ θεωρούν πως ούτως ή άλλως η όλη υπόθεση είναι μία σκευωρία που θα καταπέσει αργά ή γρήγορα και δεν ανησυχούν ούτε για τις κυβερνητικές “κορώνες”, ούτε και για τις μαρτυρίες των “κουκουλοφόρων” μαρτύρων.

    Κουρουμπλής
    Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωτοφανής δήλωση Πάγκαλου: «Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση από Σόφια: Όχι σε Νέα και Άνω Μακεδονία λέει ο Παρβάνοφ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουμουτσάκος: Ο Μπουτάρης ας αφήσει τη διπλωματία και ας ασχοληθεί με την καθαριότητα στην πόλη του



    ΣΧΟΛΙΑ