• Top Stories

    Φρίκη στη δίκη για τη μικρή Άννυ: Ο πατέρας μπορεί να την τεμάχισε ζωντανή

    • NewsRoom


    Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις μαρτυρίες των ειδικών των εγκληματολογικών εργαστηρίων, στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο όπου δικάζεται ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού. Οι ειδικοί περιέγραψαν τα όσα σοκαριστικά είδαν στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν DNA του παιδιού από το αίμα στους τοίχους του διαμερίσματος της Μιχάηλ Βόδα. Τα ίχνη της μικρής Άννυ εξαφανίστηκαν πριν από 3,5 χρόνια. Λίγο αργότερα, ο πατέρας, χρήστη ναρκωτικών, ομολόγησε ότι την τεμάχισε και την πέταξε. Όμως, η αστυνομία μέσω της πιπίλας του παιδιού συνέκρινε το δείγμα με τα δείγματα αίματος που βρέθηκαν διάσπαρτα στο διαμέρισμα.

    «Όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο παίρνουμε προσωπικά αντικείμενα. Στην περίπτωση της Άννυ είχαμε συλλέξει την πιπίλα. Για να επιβεβαιώσουμε το κληρονομικά συμβατό εξετάσαμε τους δυο γονείς. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι το DNA στην πιπίλα ήταν του παιδιού» ανέφερε στην κατάθεση του ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

    Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, το διαμέρισμα είχε καθαριστεί και το διάσπαρτο αίμα στους τοίχους εντοπίστηκε με την χρήση ειδικού σπρέι. Ωστόσο, ο μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να πει αν η 4χρονη ήταν ζωντανή την ώρα που, σύμφωνα με την κατηγορία, ο πατέρας της την τεμάχισε.

    Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, όμως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να ήταν ζωντανό. «Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω» είπε χαρακτηριστικά.

    Ο πραγματογνώμονας που διόρισε η πλευρά του πατέρα εξέφρασε ωστόσο αντίθετη άποψη, εκτιμώντας ότι το παιδί πέθανε από κατανάλωση ναρκωτικών που υπήρχαν στο σπίτι.

    Η μητέρα της μικρής, η οποία επίσης είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων δεν άντεξε και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα.

    Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια και 3,5 χρόνια για την δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής και τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

    Ισόβια και 3 χρόνια επέβαλαν οι δικαστές στον νεαρό συγκατηγορούμενο του, ενώ η μητέρας της κατά πλειοψηφία κρίθηκε ένοχη για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών, με αναστολή μέχρι το Εφετείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο πατέρας της μικρής Άννυ: «Δεν την δολοφόνησα, την τεμάχισα»

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξαφανισμένη είναι η γιαγιά της μικρής Άννυ – Υποψίες για εγκληματική ενέργεια



    ΣΧΟΛΙΑ