ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχυροί άνεμοι: Στο «κόκκινο» 7 περιοχές για πυρκαγιές, τι να προσέχουν – Επιμένουν τα 40άρια στα δυτικά
Οι θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν πρωτοφανείς εικόνες στη Λίμνη των Ιωαννίνων, όπου τα νερά βγήκαν στο δρόμο, κάνοντας το σημείο απροσπέλαστο. Σύμφωνα με το epiruspost.gr τα προβλήματα από την κακοκαιρία είναι πολλά με την Πυροσβεστική να βρίσκεται επί ποδός για κοπές δέντρων που καταρρέουν και την αστυνομία να συνδράμει σε διάφορες περιπτώσεις.
Μάλιστα το τοπικό μέσο επισημαίνει πως τα κύματα της λίμνης, παρ’ ότι η στάθμη είναι πεσμένη, βγαίνουν στη στεριά και τα νερά φτάνουν μέχρι την πλατεία Μαβίλη και τον δρόμο.
Οι άνεμοι πνέουν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ οι ριπές του ανέμου παρασύρουν αντικείμενα και κλαδιά. Η προσοχή όλων, ειδικά στην παραλίμνια περιοχή είναι απαραίτητη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Thyssenkrupp: Αναθεωρεί επί τα χείρω τις ετήσιες προβλέψεις ο χαλυβουργικός κολοσσός
- Aktor-Prodea: Έως 25 Σεπτεμβρίου παρατείνεται το deal πώλησης ακινήτων
- WhatsApp: Υπό την απειλή μπλοκαρίσματος από την Ρωσία – Στην ίδια μοίρα και το Telegram
- Deutsche Bank για ελληνικές τράπεζες: Παραμένουν top επιλογές στην Ευρώπη ακόμη και μετά το ράλι
