ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά σε κέντρο φιλοξενίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης έβαλαν πρόσφυγες, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για το φαγητό. Τη φωτιά έσβησαν πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.
Οι αρχές προσήγαγαν οκτώ αλλοδαπούς, οι οποίοι δηλώνουν Σύριοι και που αναφέρουν πως προκάλεσαν την φωτιά διαμαρτυρόμενοι για την ποιότητα του φαγητού που τους παρέχεται.
Όπως μεταδίδει το thestival, τρεις εκ των αλλοδαπών, ανήλικοι, αυτοτραυματίστηκαν με ξυράφια και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να τους μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεκίνησε το αντιπλημμυρικό έργο στη Μάνδρα 10 μήνες μετά τις φονικές πλημμύρες του 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βερύκιος για την «Παναγία την Αρουραία»: Συγγνώμη, έχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Μπακογιάννης: 1,2 εκατ. για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Φθιώτιδας-«Προλαβαίνουμε πριν γίνει το κακό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης για ΔΕΘ: Θα δούμε μια σειρά από μειώσεις φορολογικών συντελεστών, με μόνιμο χαρακτήρα – Δεν θα εξαιρείται κανείς από το όφελος
- Μιχαηλίδου: Στηρίζουμε ιδιαίτερα τις πολύτεκνες οικογένειες – Αύξηση εισοδηματικών κριτηρίων
- NBC: Το σχέδιο εγγυήσεων που επεξεργάζεται ο Τραμπ με την «Συμμαχία των Προθύμων» για την Ουκρανία – Εκτός ΝΑΤΟ οι δυνάμεις επιτήρησης
- Tesla: Προτείνει Ιστορικό Πακέτο αποδοχών εως 1 τρισ. δολάρια για τον Έλον Μασκ
