• Ελλάδα

    «Ένοχος ο Πάνος Καμμένος»

    • NewsRoom


    Βέλη κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει η ΝΔ δηλώνοντας πως ο Πάνος Καμμένος είναι ένοχος για την υπόθεση της Σ. Αραβίας και πως η στάση του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνει την ενοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

    Μεταξύ άλλων η ΝΔ τονίζει ότι «το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ: 

    «Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του.

    Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο – τον οποίο κατά τα άλλα “δεν γνώριζαν” –  την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ.

    Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: To κύκλωμα της κοκαΐνης και η σύλληψη του Σέρβου στη Βάρκιζα – Οι πλούσιοι πελάτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη-Τι προβλέπουν οι προκηρύξεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζανακόπουλος: H ολοκλήρωση της αξιολόγησης μας οδηγεί εκτός μνημονίου



    ΣΧΟΛΙΑ