• Ελλάδα

    Δ. Παπαγγελόπουλος: «Ο κ. Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει το FBI»

    • NewsRoom

    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης


    «Ευχαριστώ τον κ.  Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που μου αποδίδει, οι οποίες μου επιτρέπουν, για ένα διεθνές σκάνδαλο, να προκαλώ και να χειραγωγώ έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο και να καθοδηγώ ακόμα και το FBI, το οποίο o κύριος Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει», αναφέρει, σε δήλωσή του, για τη μήνυση που κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του ιδίου, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος.

    «Είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων», καταλήγει η δήλωση.

    Στη μήνυσή του, ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Σήμερα, καταθέτω μήνυση κατά του Πρωθυπουργού. Γιατί με δική του ευθύνη στήνεται μια άθλια σκευωρία. Είναι τόσο κακο-στημένη, που καταρρέει από μόνη της. Οι κατηγορίες “φωνάζουν από μακριά” ότι είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες. Και το έκαναν βιαστικά, μια μέρα μετά το τεράστιο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και απειλές, προσπαθούν με ψέματα να σπιλώσουν τους αντιπάλους τους, διχάζοντας τον Ελληνικό λαό. O μόνος τρόπος να μην παίξουμε το παιγνίδι όσων πετούν “λάσπη στον ανεμιστήρα”, είναι να τους καθίσουμε στο σκαμνί και να αποδείξουμε εμείς τη σκευωρία τους».

    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.Αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ



    ΣΧΟΛΙΑ