ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι δήλωσε σε κλειστή συνάντηση των βουλευτών της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU)
Η γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα δυνατή η λήξη συναγερμού για την πανδημία του κορονοϊού, αφού έρχονται οι πιο δύσκολοι μήνες.
«Φυσικά και έχουμε τους πιο δύσκολους μήνες της πανδημίας ακόμα μπροστά μας – νομίζω ότι αυτό μπορούμε να το υποθέσουμε. Ωστόσο, αυτό συνδυάζεται και με λίγη ελπίδα λόγω των εμβολίων που είναι τώρα διαθέσιμα», δήλωσε η Μέρκελ σε κλειστή συνάντηση των βουλευτών της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag).
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία: Συμφωνία Μέρκελ με πρωθυπουργούς κρατιδίων για επιβολή περιορισμού επαφών σε όλη τη χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Νέα έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για κονδύλια 111,6 εκατ. ευρώ στη γραμμή Μαδρίτης – Σεβίλλης μετά το δυστύχημα με 69 νεκρούς
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Πρόταση για επαγγελματικές μισθώσεις 6+3 ετών και υποχρεωτική τριετή παράταση
- Citi για Coca-Cola HBC: Τα σενάρια για τη μετοχή από τον κίνδυνο στη Ρωσία
- Κρήτη: Φωτιά στη Σητεία Λασιθίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.