• Διεθνής πολιτική

    Ζελένσκι: Θα νικήσουμε, αναμφίβολα θα γράψουμε μια νέα ιστορία

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι


    «Θα νικήσουμε, θα χτίσουμε νέες πόλεις, θα κάνουμε νέα όνειρα. Θα γράψουμε μια νέα ιστορία, μην αμφιβάλετε», αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

    Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, παρουσιάζεται όλη η φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία.

    «Αυτό ήταν το σπίτι μου, αυτό ήταν το γραφείο μου, αυτός ήταν ο πατέρας μου, η κόρη μου» ακούγεται να λέει ο κ. Ζελένσκι, ενώ την ίδια στιγμή στο βίντεο φαίνονται σπίτια και κτίρια να βομβαρδίζονται και άμαχοι να πέφτουν θύματα των ρωσικών δυνάμεων.

    Τις σκληρές εικόνες του πολέμου διαδέχονται εικόνες μιας ελεύθερης Ουκρανίας και ενός ελεύθερου λαού που επιθυμεί την κατάπαυση του πυρός και την αρχή μιας νέας ειρηνικής εποχής.

    «Θα νικήσουμε, θα υπάρξουν νέα σπίτια, νέες πόλεις, νέα όνειρα, μια νέα ιστορία και όσους χάσαμε θα τους θυμόμαστε. Θα τραγουδήσουμε ξανά και θα γιορτάσουμε. Ναι, η Ουκρανία ήταν όμορφη, αλλά τώρα θα γίνει σπουδαία», καταλήγει ο κ. Ζελένσκι.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Στην Πολωνία την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν 

    Ουκρανία: Συναγερμός για διαρροή αμμωνίας σε χημικό εργοστάσιο – Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να ψάξουν καταφύγιο



    ΣΧΟΛΙΑ