ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι ανέφερε την Τετάρτη ότι δεν πιστεύει ότι ο κόσμος θα επιτρέψει στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων. Σε συνέντευξή του στο γερμανικό BILD TV, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο αρχηγός του ουκρανικού κράτους προειδοποίησε ότι οι απειλές του Πούτιν δεν πρέπει να φοβήσουν τη διεθνή κοινότητα, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε ευκαιρία για τη Ρωσία να καταλάβει νέα εδάφη.
“Δεν πιστεύω ότι εκείνος (σ.σ. ο Πούτιν) θα κάνει χρήση τέτοιων όπλων. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα του επιτρέψει να χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα”, σημείωσε ο κ. Ζελένσκι.
Διαβάστε επίσης
Με κορονοϊό η 82χρονη βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας μετά την κηδεία της Ελισάβετ
Ο τρόπος που θα γίνει η επιστράτευση που διέταξε ο Πούτιν
Ο λόγος που ο Πούτιν “παίζει” το χαρτί της κλιμάκωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος προς «επαγγελματίες» προστάτες: Οι Λιμενικοί σώζουν ζωές – Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας
- Τραμπ: Ζητά νέα, βελτιωμένη πυρηνική συμφωνία αντί της παράτασης της New START
- Στάρμερ και Τραμπ: Ζωτικής σημασίας η διατήρηση της κοινής βάσης στο Ντιέγκο Γκαρσία
- Μακρόν: Η Γαλλία θα μελετήσει τον αντίκτυπο της AI και των βίαιων βιντεοπαιχνιδιών στα παιδιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.