ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον 20 αυτονομιστές μαχητές σκοτώθηκαν σήμερα στην Υεμένη από τους βομβαρδισμούς του συνασπισμού υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε ένας στρατιωτικός εκπρόσωπος του Μεταβατικού Συμβουλίου του Νότου (STC).
Ο εκπρόσωπος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι οι μαχητές σκοτώθηκαν από τις επιθέσεις στις στρατιωτικές βάσεις των αυτονομιστών στην Αλ Χάσα και τη Σεϊχούν.
Ιατρικές πηγές επιβεβαίωσαν τον νεότερο απολογισμό. Νωρίτερα, το STC, που επιδιώκει την ανασύσταση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Υεμένης στις νότιες επαρχίες της χώρας, είχε ανακοινώσει ότι τα θύματα ήταν επτά.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Το υπ. Άμυνας διαψεύδει την επίθεση σε πολυκατοικία στο Χάρκοβο
Ουκρανία: 30 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα σε πολυκατοικία στο Χάρκοβο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μπαχρέιν: Ξεκίνησε το τελευταίο 3ημερο δοκιμών
- JPMorgan: Ανοίγει πάνω από 160 νέα υποκαταστήματα στις ΗΠΑ το 2026
- Βιλερουά (ΕΚΤ): Γιατί παρακολουθούμε στενά τις τάσεις στις αγορές συναλλάγματος
- Απόκριες με το Λαϊκό Λαχείο: Στη μισή τιμή οι λαχνοί της ειδικής κλήρωσης – Έπαθλο €150.000 στην τυχερή πεντάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.