ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ένοπλες δυνάμεις της Βρετανίας θα εξετάσουν επιλογές να ενισχύσουν την αντιαεροπορική άμυνα του ΝΑΤΟ πάνω από την Πολωνία, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Τζον Χίλι, μετά την κατάρριψη μη επανδρωμένων αεροσκαφών από την Πολωνία στον εναέριο της χώρο κατά την διάρκεια ρωσικής αεροπορικής επίθεσης στην Ουκρανία.
«Ως σύμμαχος σας στο ΝΑΤΟ, θα σας στηρίξουμε, Πολωνοί φίλοι μας. Ως σύμμαχος σας στο ΝΑΤΟ, θα σας βοηθήσουμε για να είναι ασφαλής ο λαός σας», δήλωσε ο Χίλι κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την συνάντηση που είχε με εκπροσώπους από της Γαλλία , Γερμανία , Πολωνία και Ουκρανία.
«Μετά τις συζητήσεις που είχαμε σήμερα, συζήτησα με τις ένοπλες δυνάμεις μας του Ηνωμένου Βασιλείου να εξετάσουν τις επιλογές για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας του ΝΑΤΟ πάνω από την Πολωνία» δήλωσε.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Ανησυχία εντός του στρατεύματος ότι η επίθεση κατά των ηγετών της Χαμάς στη Ντόχα δεν πέτυχε
Τσουκαλάς: Το 53% των μικρομεσαίων ψήφισε ΝΔ το 2023 – Σήμερα τους έχει γυρίσει την πλάτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Εκτινάχθηκε η αγροτική βενζίνη από την αρχή του πολέμου στο Ιράν – Στο 33%
- Η Choose στο πλευρό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την παρουσίαση της πλατφόρμας Quality-for-All
- Υπουργός Ενέργειας ΗΠΑ: Ο στρατός μας δεν είναι έτοιμος να συνοδεύσει πετρελαιοφόρα μέσω των Στενών του Ορμούζ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Check up 360ο για την υγεία της καρδιάς! – Ολοκληρωμένες Διαγνωστικές υπηρεσίες για τις καρδιαγγειακές παθήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.