ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι δήλωσε σήμερα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει “διπλωματικές επαφές” με τη συριακή ισλαμιστική οργάνωση Χάγιατ Ταχρίρ αλ-Σαμ (HTS), η οποία ηγήθηκε της αστραπιαίας επίθεσης που ανέτρεψε τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία.
Η Χάγιατ Ταχρίρ αλ-Σαμ “παραμένει μια απαγορευμένη τρομοκρατική οργάνωση (στη Βρετανία), αλλά μπορούμε να έχουμε διπλωματικές επαφές, επομένως έχουμε διπλωματικές επαφές όπως είναι αναμενόμενο, κυρίως για να διασφαλίσουμε τον σχηματισμό μιας “αντιπροσωπευτικής κυβέρνησης” και την ασφάλεια των αποθεμάτων χημικών όπλων στη Συρία, δήλωσε ο επικεφαλής της διπλωματίας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
“Χρησιμοποιώντας όλους τους διαύλους που διαθέτουμε, και αυτοί είναι διπλωματικοί και, φυσικά, δίαυλοι που βασίζονται σε εμπιστευτικές πληροφορίες, επιδιώκουμε να αντιμετωπίσουμε την HTS εκεί όπου πρέπει”.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: Δειλά τα μέτρα Μητσοτάκη για τις τράπεζες, νίκη του ΠΑΣΟΚ
DW: H Άγκυρα προβάλλει προφίλ προστάτη της Συρίας
Νετανιάχου και Τραμπ συζήτησαν για τους ομήρους της Γάζας και τη Συρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.