ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκτός της κούρσας για την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος στη Βρετανία τέθηκε σήμερα και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Τζέιμς Κλέβερλι, μετά την ολοκλήρωση του τέταρτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.
Ειδικότερα, στη σημερινή τέταρτη ψηφοφορία, πρώτος με 42 ψήφους αναδείχθηκε η δεξιά πρώην υπουργός Εμπορίου Κέμι Μπάντενοχ, ακολουθούμενη από τον πρώην υπουργό Μετανάστευσης Ρόμπερτ Τζέρνικ που έλαβε 41 ψήφους. Ο Κλέβερλι ήρθε τρίτο, λαμβάνοντας 37 ψήφους.
Υπενθυμίζεται ότι στην κούρσα διαδοχής είχαν θέσει αρχικά υποψηφιότητα έξι βουλευτές για να διαδεχθούν στην ηγεσία του κόμματος τον πρώην πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ιστορικών διαστάσεων ήττα του, στις 4 Ιουλίου.
Διαβάστε επίσης:
Μασούτης: «Χρειάζεται σταθερότητα στην αγορά για να γίνονται επενδύσεις από τις επιχειρήσεις»
Συμμετοχή της Πλαστικά Θράκης στο Frankfurt Mid Cap Event
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.