ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βαυαρία προτίθεται να προσφέρει υποστήριξη στην Ελλάδα «σε αυτή την εξαιρετικά δραματική κατάσταση» με την αποστολή εξειδικευμένων πυροσβεστών, εφόσον ζητηθεί, δήλωσε το υπουργείο Εσωτερικών του κρατιδίου.
Προϋπόθεση είναι να υπάρξει σχετικό αίτημα από την ελληνική πλευρά, διευκρινίζεται από το βαυαρικό υπουργείο και επισημαίνεται ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχετική επικοινωνία με το γενικό προξενείο της Ελλάδας στο Μόναχο.
Ήδη βοήθεια στην Ελλάδα με πυροσβέστες και ειδικά οχήματα έχουν προσφέρει η Έσση και η Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία, ενώ κλιμάκιο στέλνει και η Υπηρεσία Τεχνικής Βοήθειας.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.