ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με την επικεφαλής της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάδο η οποία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «είχε ως αντικείμενο τις προοπτικές μιας ειρηνικής και δημοκρατικής μετάβασης στη Βενεζουέλα».
«Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, διαπιστώθηκε από κοινού ότι με την αποχώρηση του Μαδούρο από την πολιτική σκηνή, ανοίγει μια νέα σελίδα ελπίδας για τον πληθυσμό της Βενεζουέλας, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει χρήση των βασικών αρχών της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου», αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Τρία άτομα αναζητεί η αστυνομία για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 30χρονου σε νυχτερινό κέντρο
Κραν Μοντανά: Πληροφορίες πως ταυτοποιήθηκε η σορός της 15χρονης Αλίκης Καλλέργη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Αναγνωστάκης (VICAN): Το success story των 50 ετών, το «πρώτο παιδί», το φάρμακο και το ελληνικό τραγούδι
- Έρση Σωτηροπούλου: «Πέρασε σαν σαΐτα από το μυαλό μου»
- Πότε πέφτουν οι υπογραφές για την εξαγορά του 51%+ της Μεσόγειος ΑΕ από τη Veolia
- Το Affalterbach ξέχασε πώς σχεδιάζονται οι AMG – Ο καρχαρίας έχασε τα δόντια του στο σχεδιαστικό έκτρωμα της δεκαετίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.