Μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά συγκαταλέγεται και η ελληνικής καταγωγής Αλίκη Καλλέργη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ταυτοποιήθηκε η σορός της.

Από την Πρωτοχρονιά, οι συγγενείς της την αναζητούσαν, καθώς η 15χρονη Ελληνο-ελβετή βρισκόταν με την παρέα της στο μπαρ Le Constellation, όπου ξέσπασε η φονική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 40 ανθρώπους και άφησε δεκάδες τραυματίες. Για ημέρες η τύχη της παρέμενε άγνωστη, με την οικογένεια να τη αναζητά σε νοσοκομεία.

1

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και ο αδελφός της επιβεβαίωσαν ότι η σορός της ταυτοποιήθηκε. Ο πατέρας της, Αντώνης, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνα με μαύρο φόντο και ένα λευκό αγγελάκι, συνοδεύοντάς τη με το όνομα «Alice».

Παράλληλα, ο αδελφός της, Ρομέν, δημοσίευσε βίντεο από τα παιδικά τους χρόνια, με μια καρδιά και ένα λευκό περιστέρι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η πρώτη αγάπη ενός κοριτσιού είναι πάντα τα μεγαλύτερα αδέλφια της».

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της οικογένειας κατακλύστηκαν από μηνύματα συλλυπητηρίων φίλων και απλού κόσμου.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί 6 Ιταλών πολιτών

Washington Post: Ως «de facto αντιβασιλέας» της Βενεζουέλας λειτουργεί ο Ρούμπιο

Μεντβέντεφ: Οι ενέργειες του Τραμπ στη Βενεζουέλα ήταν παράνομες, αλλά σύμφωνες με τα συμφέροντα των ΗΠΑ