ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρία, τουλάχιστον, άτομα αναζητά η Αστυνομία για την υπόθεση του θανάτου ενός 30χρονου, σήμερα τα ξημερώματα σε κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από ξυλοδαρμό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία των τριών ατόμων και βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση έχουν συλληφθεί οι δύο ιδιοκτήτες του κέντρου διασκέδασης, διότι δεν παρέδωσαν καταγραφικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ισχυριζόμενοι ότι δεν υπάρχει.
Επίσης, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την υπόθεση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έχουν λάβει καταθέσεις από εργαζόμενους του καταστήματος και μέλη της παρέας του 31χρονου. Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην σορό του 31χρονου που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του άνδρα.
Στο μεταξύ η Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, μετά την επίθεση αγνώστων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί ο ένας εκ των ιδιοκτητών του κέντρου διασκέδασης σε άλλη περιοχή της Πάτρας,.
Επίσης, η Αστυνομία ερευνά δύο τηλεφωνήματα που έγιναν στο κέντρο επιχειρήσεων. Τα πρώτο έγινε στις 4:38 σήμερα τα ξημερώματα, όπου ο καλών ενημέρωσε ότι σε συγκεκριμένο κατάστημα έγινε επεισόδιο και κτύπησαν έναν άνδρα, ο οποίος είναι τραυματισμένος.
Λίγα λεπτά αργότερα έγινε το δεύτερο τηλεφώνημα στο «100», όπου ο καλών ενημέρωσε ότι στην οδό Παναχαϊκού, που βρίσκεται μακριά από το κέντρο διασκέδασης, υπάρχει σοβαρά τραυματισμένος ένας άνδρας. Στο σημείο πήγε περιπολικό, όπου όμως δεν εντόπισε τραυματισμένο άνδρα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Θανατηφόρος ξυλοδαρμός 30χρονου μετά από καβγά σε νυχτερινό μαγαζί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έξαλλος ο Τραμπ στο άκουσμα της ακύρωσης των δασμών: «Αυτά τα γ…….α δικαστήρια!»
- Ιλεάνα Μακρή: «Στη Νέα Υόρκη έμαθα να τολμώ», εξηγεί
- Το Έτος του Αλόγου της Φωτιάς: Συμβολισμός, κληρονομιά και γιατί η σύγχρονη πολυτέλεια παραδοσιακά λατρεύει τον ίππο
- Πώς ο Άδωνις «έγδαρε» τους συνδικαλιστές ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Τι λέει ο υπουργός στο mononews
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.